Vranjanke preokretom do pobede

Vranjanke otpočele seriju pobeda

Vranje : Proteklog vikenda na programu je bilo 18. kolo prve lige Srbije u ženskoj odbojci. Zanimljivo je to da su sve mečeve u ovom kolu dobile domaće ekipe, sem jednog. Odbojkašice Vranja napravile su pravu senzaciju jer su preokretom odnele pobedu iz Valjeva gde ih je ugostila ekipa Srbijanke, koja je slovila za favorita.

Počelo je katastrofalno za devojke iz Vranja, koje su na ovom meču imale samo 7 igrača na raspolaganju.Vranjanke su imale zaostatak od 2:0 u setovima. Međutim, u nastavku su se konsolidovale i na krilima srednjeg blokera ekipe, Anđele Janjić i oba primača Tamare Manot i Isidore Stanojević stigle do neverovatnog preokreta, a drami je doprineo i nestvarni peti set.

Ovo je za ekipu iz Vranja druga pobeda u nizu, a obe su zabeležene protiv bolje plasiranih timova što potvrđuje ambicije Anđele Janjić sa kojom smo nedavno razgovarali.

U narednom kolu Vranje će biti domaćin drugoplasiranoj ekipi Beograda a trener Ivan Đurović priželjkuje publiku u što većem broju kako bi nastavili niz pobeda.

L. NIKOLIĆ