Vranjanke jače u nastavku sezone

Vranje: Odbojkašice Vranja su protekle nedelje odigrale prvu utakmicu nakon priprema za drugi deo sezone. Vranje je bilo domaćin lideru drugog po snazi takmičenja u Srbiji, ekipi Srema, koja je iz Vranja odnela celokupan plen.

Vranjanke se trenutno nalaze na sedmom mestu a za vikend idu na megdan Omladincu koji je u prvom delu sezone slavio na gostovanju u Vranju.

Mi smo razgovarali sa srednjim blokerom ekipe iz Vranja, Anđelom Janjić: ,,Odradili smo pripreme sa punim sastavom gde smo odigrali i nekoliko prijateljskih mečeva kako bismo se što bolje uigrale. U narednom kolu gostujemo Omladincu a ja lično očekujem maksimalna 3 boda i pobedu kojom ćemo, nadam se, otpočeti seriju pobeda u drugom delu sezone.’’

Smatram da smo bolja ekipa nego što smo bili prošle godine i da uz adekvatna pojačanja koja su pristigla možemo ostvariti bolji plasman nego u prvom delu sezone – rekla je Janjićeva.

Ostalo je još 7 kola do kraja prvenstva a za Vranjanke je svaka utakmica bitna kako bi se pre svega uigrale za predstojeću sezonu i možda napale ulaz u viši rang.