Saopštenje za javnost povereništva SNS Lebane

Protekla dva dana svedoci smo da huligani sa kriminalnim dosijeima pokušavaju da pogaze izbornu volju građana Srbije. Srbijom neće vladati kriminalci i ljudi koji nemaju podršku građana. Na proteklim izborima Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića, podržalo je skoro dva miliona građana. Tajkuni, koji nisu smeli da čuju ocenu građana i izađu na izbore, sada bi preko noći, nasilnim putem da dođu do vlasti uz pomoć svojih narko kartela i navijačkih grupa. To ne smemo dozvoliti, Srbija to ne sme i neće dozvoliti.
Mi nastavljamo da radimo i gradimo bolje puteve, tehnološke parkove, škole, vrtiće… za svu našu decu, snažno podržavajući politiku mira i stabilnosti koju sprovode Vlada Srbije i predsednik Aleksandar Vučić i apelujemo na državne organe da u skladu sa zakonom zaštite izbornu volju građana Srbije.
Predaja nikada nije bila opcija!
Živela normalna i pristojna Srbija!

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net