Praznični paketići obradovali mališane iz Medveđe

Danas je Njegovo Preosveštenstvo, Episkop niški g. Arsenije posetio opštinu Medveđa u društvu Kola srpskih sestara. Ovom prilikom, učenicima OŠ „Gornja Jablanica“, kao i školskoj deci sa posebnim potrebama, podeljeni su, u susret Božiću, praznični paketići sa slatkišima, koji su izmamili dečije osmehe.

Nakon otpevane pesme Presvetoj Bogorodici, koju su pripremile i izvele učenice škole, okupljenima su se, osim Preosvećenog Vladike, obratili i predstojeće praznike čestitali, direktor osovne škole Slavica Đonić, predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić, kao i predsednica leskovačkog Kola srpskih sestara, Jelena Eraković

.

Novogodišnji paketići obradovali su mališane ovog kraja, a tradicija darivanja nastavlja se trudom i radom kako bi, uz pomoć dobrih ljudi, Pravoslavna Eparhija niška mogla da uveliča praznični doživljaj i deci u drugim krajevima njene eparhije.

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net