Izvođači radova započeli sanaciju puteva na teritoriji opštine Medveđa

Na osnovu Ugovora za nabavku radova na kapitalnom održavanju lokalnih i mahalskih puteva na teritoriji opštine Medveđa, započeti su radovi i izvođači su na terenu.

Zamenik predsednika opštine, Goran Ivanović, i Slovenka Kocić, nadzorni organ opštinske uprave opštine Medveđa obišli su danas radove na sanaciji puta u Gajtanu. Izvođač radova je preduzeće PTGP “SABA BELČA” DOO iz Preševa, koje će biti angažovano za izvođenju radova na kapitalnom održavanju lokalnih i mahalskih puteva u Gajtanu, Drencu, Retkoceru, Maćedoncu, Sponcu i Maloj Braini.

Vrednost Ugovora iznosi 16.852.020,00 dinara sa uračunatim PDV-om. Rok za završetak radova je 50 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net