Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga

Danas je u Kabinetu predsednika opštine Medveđa potpisan  Ugovor sa Centrom za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga preko koga će biti angažovani mladi ljudi. Ugovor je potpisan od strane Dragane Belenzade, ispred Centra za razvoj i predsednika opštine Medveđa, dr Nebojše Arsića.

Projektom „Uspostavljanja Kancelarije za preduzetništvo“ omogućeno je da se uposle 12 lica sa srednjom, višom i visokom stručnom spremom na period od 4 meseca.

Osnovni cilj zajedničkog projekta je da se kroz aktivnosti realizovane ovim projektom odgovori na sve veće potrebe mikro, malih i srednjih preduzeća u opštini Medveđa.

Realizacijom projekta ostvariće se specifični ciljevi predviđeni programom, a to su podsticanje preduzetništva i razvoj preduzetničkog duha.

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net