VEROLJUB STEVANOVIĆ NA KLUPI MEDVEĐANA

Lebane: Posle odlaska Srđaana Kocića u Radan iz Lebana, Jablanica je ostala bez šefa struke. U dogovoru sa predsednikom kluba Stefana Rajčevića izbor je pao na Veroljuba Stevanović trenera iz Lebana koji je prihvatio dužnost šefa struk Jablanice iz Medveđe, sa namerom da pokuša da ih pomeri iz donjeg dela tabele.

Prihavtio sam dužnost šefa struke Jablanice , ma da igrački kadar se osipao iz prošlog prvenstva nema Spalevića, mlađeg Rajčevića Stošića, Stevanovovića , ali tu su neki mladi igrači koji će da se kale. Jedino pojačanje je iz Radana Andreja Dojčinović, a pokušaćemo da dovedemo još nekog od igrača ko ima slobodne papire kod sebe.Tu su iskusni Stefan Rajčević, Ibraimović braća Sahiti, Savić, golman Stamenković, Janković, Ivanović, Kostić pa ćemo pokušati da se dobro spremimo za prolećni deo prvenstva.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net