“Rosuljci” brojali do osam

 

Lebane: Odigrane su utakmice trećeg dana Vidovdanskog turnira „Lebane 2019“ u kome su ljubitelji fudbala uživali u dobrim igrama, golovima, a i potezima.
Odigrano je pet utakmica. Jedna u mlađim kategorijama i četiri u senirskoj konkurenciji. Postignut je ukupno 31 pogodak, što je u proseku šest pogodaka po utakmici. Jedan susret je završen bez pobednika pa su penali odlučili ko ide dalje.

U kategoriji starijih pionira “Jang bojs” je bio bolji od ekipe “Butik obuće Mona” i slavi visokim rezultatom od 5:2. Tako su se izborili za plasman u naredni krug takmičenja.
U kategoriji seniora “Vlada invest skuteri” su visoko porazili ekipu „Pera ždera“ sa čak 7:0 i tako sliovito najavili uspešan start na ovogodišnjem turniru. Jedina utakmica koja je u regularnom toku završena bez pobednika (2:2), pa je boljim izvođenjem penala u dalji krug otišla, je ekipa “Roki Trans”, koja je bila uspešnija od ekipe “Solidarnost”. Kafe „Kutak“ je tek u drugom delu slomio otpor „Pantera“ i savladao ih sa 4:1 . Još jednu visoku pobedu izvojevali su igrači „Rosulje“ koji su sa čak 8:0 pobedili ekipu “Harmonija” i tako se kandidovali za visok plasman.
Sve utakmice na ovom turniru sudi iskusni sudijski par Igor Stanojević i Zoran Krivokapić, tako da turnir protiče u najboljem redu zasad.
REZULTATI TREĆEG DANA: STARIJI PIONIRI: Butik obuće Mona – Jang bojs 2:5 SENIORI: Vlada invset skuteri – Pera ždera 7:0, Kafe „Kutak“ – Panteri 4:1, Solidarnost – Roki trans 2:2 (penalima 1:2), Rosulja – Harmonija 8:0.

RASPORED UTAKMICA ZA SREDU 02.07.2019. godine: MLAĐI PIONIRI: 18,15 časova: FK Radan – GFK Dubočica SENIORI: 19,00 časova: Krčma kod Marka-1 – Krčma kod Marka-2, 20,00 časova: SZR Marinković- Gazdare, 21,00 čas: Klub Cosa Nostra – Slaviša Miljković, 22,00 časa: Pandži Cargo – Krivača.