Od gotovog veresija

Donja Jajna: Gledalaca 100. Sudija: Nikola Stamenković (Leskovac) 7. Strelci: Redzepović u 22, 77, L. Stanković u 37, I. Nikolić u 58 za Real, Ž. Anđelković u 25, 65, Stanković u 80, 85 min. Žuti kartoni: L. Stanković, Cvetković ( Real), Cekić (Moravac).

FK REAL: Cvetković 7, Spasić 7, Stoiljković 7, Janjić 7 ( Petrov 7), Nikolić 8, Redzepović 8, L. Stanković 7,5, Milošević 7, Živković 7, M. Stevanović 7, Đorđević 7.

FK MORAVAC: Dimitrijević 6, M. Stevanović 7, Đorđević 7, Milić 7, Mladenović 7, Cekić 7, Stanković 8, Vujič 7, Cvetković 7, A. Đorđević 7, Anđelković 9.

Igrač utakmice: Žarko Anđelković

dig

Derbi jeseni u Donjoj Jajni završen je bez pobednika, tako da je i dalje lider na tabeli tim iz Donje Jajne. Domaći su deset minuta pre kraja utakmice vodili sa dva gola razlike i dozvolili da gosti iz Pečenjevca odnesu kući slađu polovinu, dozvolivši da prime dva pogotka za pet minuta.

Prvi deo susreta domaći su rešili u svoju korist (2:1), što je nagoveštavalo vrednu pobedu i kolo pre kraja titulu prvaka u ovom rangu takmičenja. Prvi pogodak na utakmci delo je najboljeg pojedinca u redovima domaćina Redezovića, da bi gosti pogotkom Anđelkovića stigli do poravnjanja rezultata. Konaćnih 2:1 u prvom delu igre usledili su u 37 minutu igre pogotkom L. Stankovića. U drugom delu utakmice viđeno je čak pet pogotka od toga dva za domaće i tri za goste. Desetak minuta pre kraja utakmice u periodu od pet minuta sa dva pogotka Stefana Stankovića gosti su stigli do egal rezultat i tako su i dalje zadržali prikljuak za sam vrh tabele, sa bodom zaostatka za Realom koji je neostvarenom pobedom propustio priliku da kolo pre kraja bude lider jesenjeg dela prvenstva.