Dinamo ,,sa kreča’’ do pobede

:Saša Ćurčić debitovao pobedom

Vranje – U nedelju su odigrana poslednja dva meča dvadeset drugog kola srpske Superlige u fudbalu. Jedan od mečeva odigrao se u Surdulici, gde je na stadionu Radnika formalni domaćin Dinamo iz Vranja ugostio Spartak iz Subotice.

Utakmica je bila puna naboja i žestokih startova o čemu svedoči podatak da je sudija Miloš Đorđić podelio čak 9 žutih kartona od toga 5 za domaće igrače a 4 za gostujuće. Tokom cele utakmice blagu inicijativu imali su domaći a bolja igra krunisana je pogotkom sa penala u 38. minutu kada je Dimitrov rutinski sproveo loptu u mrežu. Ovo je Dimitrovu sedmi pogodak u sezoni a njegove brojke su još impresivnije ukoliko se uzme u obzir da je Dinamo postigao samo 11 pogodaka.

U drugom poluvremenu je Dinamo imao još par šansi a zanimljiv podatak je da gosti nisu tokom cele utakmice uputili šut u okvir gola na kojem je stajao Nikola Lakić.

Utakmici je prisustovalo oko 1.000 gledaoca a Dinamu je ovo druga pobeda u nizu, prva od kada je u klub stigao Saša Ćurčić. Dinamo u sledećem kolu ide u Beograd gde stiže na megdan Radu koji je u drugoj utakmici dana podelio bodove sa Zemunom.