“DEČJI VRTIĆ” SE NE ŠALI

SRPSKA LIGA – ISTOK

 

JEDINSTVO(P)- TIMOČANIN 1:2 ( 1:1)

Paraćin. Gledalaca 200. Sudija: Dušan Marek(Leskovac) 8. Strelci: Šalja u 43 za Jedinstvo I, Jovanović u 33 (KU), L. Maljković u 79 za Timočanin. Žuti kartoni: Šalja, Stojadinović (Jedinstvo), Jovanović, Videnović Kocić ( Timočanin).

 

JEDINSTVO(P): Ćuruvija6,5, Tadić 6,5, N. Stanković6(MIlenović-), Krkić6, Šalja 7, Petrović 6, Milan Jovanović6, (Marković 6), Stojadinović 6, (Nastasijević 6), Radovanović6, Arsenović 6,Čolović 6.

 

TIMOČANIN: B. Jovanović7, Milojković 7, Maljković 8, S. Stojanović 7,5 Zdravković 7 , Mišić7,5, Videnović 7, (V. Stojadinović -), L. Petrović7, Božić 7, (Živić7), I. Jovanović7,(M. Stojanović 7), Petrović 7 (Kocić 7),

Igrač utakmice: Lazar Maljković

Zaslužena pobeda “dečijeg vrtića” iz Knjaževca koji je u svojim redovima na početku utakmice imao čak šest prvotimca i na klupi za rezervne igrače još trojicu i tako minimalnim ali zasluženim rezultatom nose ceo plen kući pevajući onako dečački. U prvom delu utakmice viđen je po jedan pogodak na obe starne . Gosti su u 33 minutu prvi došli u voćstvo iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca kojeg je izveo i u pogodak pretvorio I. Jovanović. Domaći su smogli snage da do odlaska na odmor poravnaju rezultat a to je pošlo za rukom sve boljem u poslednje vreme u redovima domaćih Šalji. Odluka o pobedniku pala je u drugom poluvremenu i to u 79 minutu igre strelac je Maljković koji je postavio ispostavilose do kraja i konačan rezultat utakmice u Paraćinu.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net