BOJNIČANI BOLJI OD MEDVEĐANE

PRIJATELJSKA FUDBALALSKA UTAKMICA

 

PUSTA REKA- JABLANICA 3: ( 1:0)

Bojnik: Gledalaca 100. Sudija: Predrag Vidojević ( Bojnik). Strelci: Đenić u 25, A. Stanković u 80 (KU), Azirović u 89 za Pustu reku, Sahiti u 82 za Jablanicu.

 

 

 

PUSTA REKA: Siniša Stanković, N. Petrović, L. Petrović, Stojanović, Stojčić, Ili, Danijel Stanišić, A. Stanković, Đenić, Danilo Stanišić, M. Jovanović. Igrali su još: Đikić, Azirović, Jović, Ljubenović, Cenić, Stefan Stanković.

JABLANICA: Stamneković, Kostić, Momčilović, Ibraimović, Janković, Rajčević, Dojčinović, Dimić, Mihajlović, Škeljzin Sahiti. Igrali sujoš: Radojičić, Krstić, Ivković

 

Lepa fudbalska predstava u fer i korektnoj igri oba tima, pobednik je bio domaćin koji je bio bolji protivnik i pokazao više na terenu, pre svega fizičku pripremljenost.

U prvom delu utakmice viđen je samo jedan pogodak i to za domaćina kojeg je postigao Đenić u 25 minutu igre, i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U finišu utakmice u poslednjih deset minuta viđena su tri pogotka. Najpre je u 80 minutu prednost udvostručio A,Stanković iz kazneog udarca, da bi samo dva minuta kasnije gosti preko Sahitija smanjili prednost na jedan pogodak.

Konačnih 3:1 usledili su u 89 minutu a strelac je rezervista Azirović, i samo overio zasluženu pobedu domaeg sastava. I jedan i drugi šef struke može biti zadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika.

 

V. STEVANOVIĆ

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net