: Bačka demolirala Vranjance

Prekinut niz Dinama

Širom Srbije proteklog vikenda odigrani su mečevi 27-og kola najelitnijeg domaćeg fudbalskog takmičenja. Širom Srbije proteklog vikenda odigrani su mečevi 27-og kola najelitnijeg domaćeg fudbalskog takmičenja.

U Bačkoj Palanci OFK Bačka dočekala je Dinamo iz Vranja kome je prekinula seriju bez poraza koja je trajala dugo s obzirom na to da je Dinamo poslednji put poražen 9. decembra od Voždovca.

Ništa u ovom meču nije išlo na ruku gostima koji su već u 6. minutu posegli za izmenom zbog povrede Jovanovića, a nešto kasnije u 21. minutu je isključen Ilić posle oštrog starta i drugog žutog kartona.

Taj trenutak kao da je prelomio meč pošto se igra gostiju od tog momenta raspala a na poluvremenu je već bilo 4:0, a najzapaženiji bio je Makarić, dvostruki strelac u redovima domaćina. U nastavku ,,odrađivanje posla“ gde su obe ekipe postigle po gol, za krajnjih 5:1.

Predsednik Dinama Dragan Antić je za Arenu Sport izjavio kako je njegova ekipa bila neprepoznatljiva i po običaju, bez dlake na jeziku, za direktne krivce osudio Vukajlovića i golmana Lakića, koji je loptu vadio čak 5 puta iz mreže.

U narednom kolu Dinamo će ugostiti poljuljanu Vojvodinu u meču u kojem će pokušati da stigne do dragocenih bodova u borbi za opstanak.

L.Nikolić