S A O P Š T E NJ E Z A J A V N O S T

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Medveđa na današnjoj 44. sednici analizirao je aktuelnu situacuaciju i sprovođenje Odluke kojom se određuju preventivne mere protiv  širenja zaraze KOVID 19,  koje su donete na prethodnoj sednici, kao i Izveštaje Odseka za inspekcijske poslove od 06. i 14.07.2020. godine.

Trenutna situacija je ocenjena kao nesigurna ali pod kontrolom. Broj inficiranih od početka epidemije je i dalje 22, ali i pored toga  doneta je Odluka kojom se nalaže odlaganje svadbi, krštenja, žurki i drugih proslava i bilo kakvih okupljanja, kao i obavezno poštovanje prethodno donetih mera, što će naše inspekcijske službe pojačanom proverom i obilaskom terena kontrolisati.

 

OPŠTINSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE

OPŠTINE MEDVEĐA

 

 

KOMANDANT ŠTABA

Dr Nebojša Arsić

 

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac i portal "Jugmedia". Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
http://jugsport.net