Predsednik opštine Medveđa potpisao Ugovor za pomoć u kući za starije i odrasle

Projekat „Pomoć u kući za stare i odrasle –Dobra dela za naša sela“ realizovaće se u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske razvoju opština kroz unapređenje dobrog upravljanja i socijalne uključenosti – Swiss PRO“, koji sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge(UNOPS)u partnerstvu sa Stalnom konferencijom gradova i opština (SKGO).

Predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić danas je potpisao Ugovor o donaciji kojom Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) donira novčana sredstva za implementaciju projekta kako bi se povećala dostupnost usluga socijalne zaštite na lokalnom nivou. Vrednost donacije je 13.400,00 američkih dolara koje će biti na raspolaganju opštini Medveđa za projekat koji će trajati do avgusta 2021. godine.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac i portal "Jugmedia". Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
http://jugsport.net