Medveđa snimila najavu za nastup na predstojećem takmičenju “Srbija u ritmu Evrope”

Danas je u Beogradu organizovan dolazak svih predstavnika opština i gradova koji učestvuju na projektu Srbija u ritmu Evrope. Povod je snimanje tizera, odnosno najave koja će predstavnike 24 opština koje učestvuju na takmičenju predstaviti Srbiji kada dođe vreme za glasanje na pomenutom takmičenju.

Takmičenje je zakazano za početak septembra, kada će se u Vranju, gradu domaćina održati ovogodišnje takmičenje Srbija u ritmu Evrope. Medveđa će ove godine predstavljati Bugarsku na manifestaciji sa pesmom „If love was a crime“, koju će izvoditi Katarina Petrović, a koreografijom ispratiti Tijana Matić, Maja Denić, Stefan Petrović i Milan Ilić.

Ovaj najveći dečiji muzički projekat u Srbiji podržali su ambasadori Evrope i Evropske unije, a medijski podržala Prva srpska Televizija.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac i portal "Jugmedia". Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
http://jugsport.net